Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Pomůže současný protest zajistit dostatek lékařů v nemocnicích? Nepovedený Black Friday. Proč najednou vadí, že neutrácíme. Vítězi současné krize jsou dřívější periferie EU: jih a Irsko. Co chtějí Palestinci? Z průzkumů není vždy lehké to zjistit. Rozhodující úder zatím Ukrajina ani Rusko nezvládly zasadit. SPD do vlády? Na okraj průzkumu, kde SPD přeskočila ODS.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Pomohou protesty zajistit dostatek lékařů v nemocnicích? Jaké uspořádání svého státu si do budoucna přejí Palestinci a kam spěje vývoj války na Ukrajině? To jsou některé náměty dnešního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Český prezident Petr Pavel se dostal na seznam 20 nejvlivnějších evropských osobností, které budou podle bruselského webu politikové spolu určovat charakter Evropy v příštím roce. Redakce ho označila za jestřába ve vztahu k Rusku a Číně, který jednoznačně podporuje Ukrajinu a volá po rozšíření NATO. Ve studiu proto vítám komentátora ČRo Radka Kubička. Dobrý den. Dobrý den. Jak vnímají českého prezidenta v zahraničí podle tvého názoru?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají