Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Biden a Si spolu znovu mluví. TOP 09 se Spolu, nebo nijak. Moderní šlechtic. ANO je tu pro všechny. Útoky Hizballáhu na Izrael sílí. Putin před volbami. Antisemitismus ve Francii
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Rostoucí antisemitismus v západní Evropě, válka v Gaze a ohlédnutí za osobností Karla Schwarzenberga. To jsou některé náměty sobotního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Čtyři a 30. výročí sametové revoluce a oslavy včerejšího svátku dne boje za svobodu a demokracii v naší zemi poněkud zastínily některé události ve světě, k nimž se vrátíme v tomto pořadu. Na prvním místě je to středeční setkání amerického a čínského prezidenta v San Franciscu, které proběhlo nečekaně smířlivě a klidně. Ačkoli Spojené státy a Čína spolu trvale soutěží. Oba státníci spolu po dlouhé době zcela věcně diskutovali čtyři hodiny, takže je vidět, že i jejich nepřátelství má své hranice. Slovo má zahraničněpolitický komentátor Adam Černý.