Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Vláda se už zase handrkuje se školami o peníze. A nedělá to podstatné. Proč koruna oslabuje. Inspirace z finských voleb. Mnichovská bezpečnostní konference? Víc důvodů k obavám než k radosti. Woland na cestách aneb Moskva vyrazila proti exilovým umělcům.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Česká koruna sice oslabuje, ale pro konkurenceschopnost pořád málo. Více důvodů k obavám než k radosti. Při mnichovské bezpečnostní konferenci volant na cestách aneb mozku a vyrazila proti exilovým umělcům anebo inspirace finských voleb. To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího prvního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě v tomto týdnu. No a ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Do Prahy se v pondělí ráno sjeli na zemědělské technice někteří nespokojenci. Částečně zablokovali magistrálu a mimo jiné předali ministru výbornému dopis se žádostí, aby ČR odstoupila od Green Dealu. A ve studiu je se mnou komentátor ČRo Petr Hartman. Buď zdráv. Dobrý den. Právě zrovna to, co jsem zmínil, to znamená ten dopis, ve kterém ti nespokojení zemědělci žádají odstoupení od Green Dealu, už sám o sobě říká, že to je proces asi dost specifický.

Ostatní také poslouchají