Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Dotační byznys nekončí, v energetice na něj doplatí domácnosti a firmy. Vězeňství jsme zanedbali, jsme zemí recidivistů. Výhrůžky potravinářům jsou marketing, reálný vliv je minimální. Strach z anomie, nejen na Slovensku. Zemřel generál Georgelin: muž, který řídil rekonstrukci katedrály Notre-Dame.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jak se mají snížit dotace do obnovitelných zdrojů energie? Co může dělat vláda s vysokými cenami potravin? A máme u nás ve vězení zbytečně moc lidí? To jsou některé náměty pořadu rozhlasových komentářů, k jejichž poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Předseda vlády Petr Fiala zahájil dnes dopoledne v Černínském paláci v Praze výroční poradu našich velvyslanců a představitelů české diplomacie a hostů o bezpečnosti a zahraniční politice. Setkání politiků s diplomaty sleduje komentátor ČRo Petr Hartman, jehož teď vítám ve studiu. Dobrý den. Dobrý den. Co řekl premiér Fiala shromážděným diplomatům?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají