Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Realitní bublina praskla? Rozhodně se něco stalo. Alexandra Udženija ničí systém pražského udělování bytů potřebným. Politika dobrých úmyslů bez dialogu neobstojí. Izrael narazil na ústavní Hlavu 22. Podlá EU pomáhá Putinovi, čilí se ruská opozice.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Piráti hlasují odvolání ministra spravedlnosti Pavla Blažka. Praskla realitní bublina. Rozhodně se něco stalo. Systém pražské udělování bytů potřebným. Politika dobrých úmyslů bez dialogu neobstojí. Izrael narazil na ústavní hlavu. 22. Hodlá EU pomáhá Putinovi? Čílí se ruská opozice a zakutálený Gondík. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Pirátská strana v internetovém referendu hlasuje o okamžitém odvolání ministra spravedlnosti Pavla Blažka. Už v minulosti ho obviňovala z různých kontroverzí. Piráti ale nemají sílu ministra odvolat. Jak to může celé dopadnout, na to se už ptám kolegy komentátora Petra Hartmana.

Více z pořadu