Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Hartmanem
Petr Hartman, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Nekonečný europříběh. Rozpočet zachráněn. Proč se ale musel zachraňovat? Pieta za oběti. Smrt v Bejrútu aneb Signály do Gazy. Zdalipak chtějí Rusové válku? Odpověď po 60 letech.
Petr Hartman

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Argumenty o zavedení eura v ČR, o hospodaření státu v loňském roce, o postoji Rusů k válce na Ukrajině. Také o tom uslyšíte v analýzách a názorech, které pro vás připravili renomovaní komentátoři. Pokud možno ničím nerušený poslech, tentokrát v pátek vám přeje Petr Hartman.

  • Názory a argumenty.

  • Fialova vláda bývá opakovaně kritizována za špatnou komunikaci směrem k veřejnosti. Není divu, že její členové na začátku nového roku slibují, že se v této oblasti výrazně zlepší. Pomoci by mohla informační kampaň s názvem Česko informuje. V ní by měly být lidem vysvětlovány změny zákonů, které mají bezprostřední dopad na jejich život. Nejenom o tom budu hovořit s komentátorem ČRo Radko Kubičkem, kterého vítám ve vysílání necelé půlhodiny Názorů a argumentů. Dobrý den. Podaří se podle tebe vládě letos lépe komunikovat s veřejností než vloni?

Ostatní také poslouchají