Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Petrem Hartmanem
Petr Hartman, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Politika jako show aneb co nás naučil Andrej Babiš. Suchej únor: Ovládáme my alkohol, nebo alkohol nás? Vietnamský bambus mezi soupeřícími velmocemi. Francie zapomněla na své farmáře, ti se hlásí o slovo. Je skutečně levice civilizační přežitek? Když politika ničí manželství.

Petr Hartman

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • O komunikaci politiků s voliči, o kampani s názvem suchý únor, o protestech francouzských farmářů. Také o tom uslyšíte v analýzách a názorech, které pro vás připravili renomovaní komentátoři. Pokud možno ničím nerušený poslech, tentokrát v první únorovou neděli, vám přeje Petr Hartman.

  • Názory a argumenty.

  • Politici se opakovaně přesvědčují o tom, že někdy není nejdůležitější něco udělat, ale dokázat to správně prodat voličům. Není divu, že někteří z nich se snaží oslovovat přímo takříkajíc z očí do očí, komentuje bývalý generální ředitel TV Nova Jan Vávra.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají