Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Fingerlandem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Fingerlandem
Jan Fingerland

Plus

Jsou soudci jen odborníci na výklad paragrafů? Vraťme důstojnost řečnickému pultíku sněmovny. Green Deal jako jedna z příčin politických problémů mnoha evropských zemí. Internet věcí je megatrend. Olamování hrotů něco také stojí. Rok do voleb. Svobodná Yvonne Přenosilová.
Jan Fingerland

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jsou soudci jen odborníci na výklad §, jak vrátit důstojnost řečnickému pultíku sněmovny? Green Deal jako příčina politických problémů v Evropě. Pozor, do bytu vám vtrhne internet věcí. Do amerických voleb zbývá zhruba rok a ohlédnutí za životem i on. Přenosilové. To jsou témata Názorů a argumentů, při jehož poslechu vás vítá Jan Fingerland.

  • Názory a argumenty.

  • Jsou součástí jen odborníci na výklad §, nebo záleží i na jejich úsudku, nebo dokonce osobnosti a morálce? Tuto otázku znovu přinesla nedávná debata o obsazení funkce předsedy Ústavního soudu a klade si ji i náš spolupracovník Jan Vávra.

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu