Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Jak reálná je vláda ANO s ODS? Senátní „zlaté mlčení“. Babišův rohlík a Fialův Reagan. České politické klima aneb Lidé nejsou hloupí. V rozvoji umělé inteligence Evropa pokulhává, regulovat ji ale bude jako první.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Poslanci debatují na přání opozice o migračním paktu. Senátní zlaté mlčení. Jak reálná je vláda? Ano, z ODS Babišův rohlík a Fialův Reagan. České politické klima, čili lidi nejsou hloupí. V rozvoji umělé inteligence Evropa pokulhává. Regulovat ji ale bude jako první a kaplička pod lípou. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • V PS začala mimořádná schůze k migračnímu paktu EU vyvolalo i opoziční hnutí ANO. Jeho předseda Andrej Babiš pak v úvodu schůze označil za největší zradu v novodobých dějinách. No a ve studiu vítám kolegu komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. K čemu tedy mimořádná schůze? Čeho chce opozice dosáhnout? Proč se to nedá řešit na řádné schůzi?

Více z pořadu