Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Zlomový rok 2024. Politika výročních řečí. Nevolební, nenudný rok. Na obzoru jsou lepší časy. 2023: Rok, kdy tuzemská ekonomika využila oddychový čas.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Výročních řečí zlomový rok 2024. Nevolební, ne nudný tento rok. Na obzoru jsou lepší časy a rok, kdy tuzemská ekonomika využila oddychový čas. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Konec tohoto roku a začátek nového je opět ve znamení výročních řečí ústavních činitelů. Předseda Senátu a předseda vlády už to mají za sebou. Prezident republiky opět zase tradičně promluví na Nový rok. Jen předsedkyně PS se nezapojila, což někteří její spolustraníci spíše ocenili. Naskýtá se totiž otázka je opravdu nutné, aby se všichni kolem konce roku vyjádřili? Nedevalvuje to mimořádné projevy, kterých by politik měl užívat jen pomálu. Nad tím vším se zamýšlí Petr Fischer z týdeníku Euro pod titulkem politika výročních řečí.

Ostatní také poslouchají