Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Prosadí Fialova vláda důchodovou reformu ve shodě s opozicí? Besedování jako politická metoda. Petr Pavel v Berlíně. Státy EU se dohodly, že dodají Ukrajině milion dělostřeleckých granátů. Američtí republikáni mluví o „progresivních“ bankách, aby zakryli vlastní spoluvinu. Glosa: Dům na rohu.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Prezident Pavel. Na zahraničních cestách prosadí Fialova vláda důchodovou reformu ve shodě s opozicí? Besedování jako politická metoda. Státy EU se dohodli, že dodají Ukrajině milion dělostřeleckých granátů. Američtí republikáni mluví o progresivních bankách, aby zakryli vlastní spoluvinu a dům na rohu. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Prezident Petr Pavel je hned od začátku politikem velmi aktivním. A to se týká i zahraničních cest po Slovensku a Polsku. Přijel také do Německa. Ve studiu vítám komentátora ČRo Ondřeje Konráda.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají