Na vidličce Romana Pauluse
Chřest bílý: Jeho chuť je jemnější
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Naučte se vybírat exotické ryby!
Glosa Pavla Maurera
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Rybí polévka: Který recept je ten nejlepší?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Z Nezabudic se přes Berounku můžete vydat přívozem do Pamětní síně Oty Pavla na druhém břehu
Výlety
-
Poprvé u vody
Špalíček
-
Mrtvo na Bečvě. Ryby se vrátí, přehradní nádrž Skalička by ale břeh umrtvila navždy
Podhoubí
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Nechutná, ale pomáhá. Čím nám prospívá rybí tuk a z kterých ryb je nejlepší?
Zvídavec Evy Sinkovičové