Kuchařské čarování
Vše, co je třeba vědět o chřestu a jeho přípravě
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Asijská kulinářská inspirace z Londýna, kouzla s cuketou a chléb z pece a z banánů
Kuchařské čarování
-
Petr Strnad, šéfkuchaře Rezidence Liběchov, nám prozradil recept na pečenou jehněčí kýtu na…
Rozhlas u plotny
-
Bratislavský vánoční jarmark nabízí pestrou paletu kulinářských specialit. Přesvědčil se o tom…
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kapr na zakysané smetaně, zelenině a slanině podle receptu z Troskovic
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Rozhovor s autorem knihy České Vánoce Petrem Herynkem o českých vánočních zvycích, jejich…
Host Lucie Výborné
-
Speciální vydání pořadu Ekofórum navštívila úspěšná podnikatelka Zuzana Ceralová Petrofová,…
Ekofórum
-
Na letošní Velikonoce nikdy nezapomene Taťána Čempelová z Dětmarovic. Jako první Češku ji…
Koktejl
-
Varhaník, violoncellista a hudební pedagog Petr Mašlaň mluvil o tom, jestli jsou hezčí…
Hovory