Kuchařské čarování
Velikonoční svátky na našem stole
Kuchařské čarování
České Budějovice
Hned v úvodu Kuchařského čarování si můžete vyslechnout kuchařský recept z knihy vydané v roce 1535, kterou sepsal Pavel Severin. Tento historický recept je na kyselici k Zelenému čtvrtku. A zní skutečně zajímavě, protože Petr Stupka jej čte i v tehdejší historické verzi našeho jazyka.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jídlo v dobách svatého Václava a podzimní menu
Kuchařské čarování
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse
-
Telecí kotletky podle Magdalény Dobromily Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem