Kuchařské čarování
Masopustní tradice z celého světa
Kuchařské čarování
České Budějovice
„My, co žijeme v dostatku na počátku 21. století, už zdaleka půst nedodržujeme tak, jako naši předkové,“ říká v úvodu dalšího vydání Kuchařského čarování Petr Stupka. Ale to neznamená, že bychom si některé tradice a hlavně jeho dobroty neměli připomínat.
Český rozhlas České Budějovice
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak udělat ten nejlepší bramborový salát na štědrovečerní stůl
Kuchařské čarování
-
Slaná ovesná kaše s cibulkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
984. schůzka: Zubáček a Tonda hlavatej
Toulky českou minulostí
-
„Vadí mi sebemrskačství. Jsme jen národem zločinců, kolaborantů a zlodějů?“ ptá se historik Koura
Hovory
-
Ve vlastní šťávě: Velikonoční tradice
Ve vlastní šťávě
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Za příběhem hypnotizéra Břetislava Kafky mlhavým krajem červené hlíny
Bludičky