Kuchařské čarování
Borůvkové knedlíky, omáčka žahour a babiččiny koláče. Kuchařské čarování s fialovými lesními plody
Kuchařské čarování
![borůvkový koláč](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/e7428498d0539c6dccf0b7773db560f6.jpg?h=8b7966f8&itok=TCYKIjUw)
České Budějovice
Tři varianty borůvkové omáčky lidově zvané žahour, tři proměny borůvkových knedlíků, jakož i tři babiččiny borůvkové koláče. Už tradičně patří Kuchařské čarování na začátku prázdnin fialovým lesním plodům. Kulinář Petr Stupka také prozradí, co bude dobrého ve stánku Českého rozhlasu České Budějovice v Borovanech při Borůvkobraní.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Trochu mikulášské, jakož i čertovské a samozřejmě andělské Kuchařské čarování
Kuchařské čarování
-
S bylinkářkou Venuší Studničkovou o tom, co pít ve vedru a jaké bylinky naopak nepoužívat,…
Host Dopoledního expresu
-
Cukrovinky z roku 1917: Medové cetle, Stollwerkovy bonbony se smetanou a čokoládové bonbony
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Cukr, jeho vliv na postavu a o cukrovce
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Skrytá síla kokosového oleje. Zklidní pokožku, dodá vlasům lesk a poslouží i jako odličovač
Babské rady
-
Kazi, Teta, Libuše. Tři dcery knížete Kroka se zvláštními jmény
Okolo češtiny
-
První český „botovník“ stojí v Harrachově. Zdobí ho už...
Česko – země neznámá
-
Vavřín vznešený, chcete-li bobkový list. Snižuje hladinu cukru v krvi a pomáhá i při revmatu
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Lipovou alejí u hradu Rožnov se procházel i Sigmund Freud
Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín
-
Ve vlastní šťávě: Jak upravit sezonní zeleninu, aby vám v...
Ve vlastní šťávě