Kuchařské čarování
Trochu mikulášské, jakož i čertovské a samozřejmě andělské Kuchařské čarování
Kuchařské čarování
České Budějovice
Trochu mikulášské, jakož i čertovské a samozřejmě andělské Kuchařské čarování připravil kulinář Petr Stupka. Bude mluvit o tradici mikulášského pečiva, nabídne mikulášské menu neboli variace toastů a k nim zelné nebíčko, čertovské peklíčko a andělskou smetanu. A nakonec přidá několik tipů na vánoční cukroví.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoční klasika podle kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
-
Dokonalé vánoční cukroví? Zapomeňte na heru a držte se pravidla tří, radí cukrářka
Dva na Dvojce
-
Nerudova U Zlaté podkovy
Prahou křížem krážem
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování
-
Miláčku, můžu od tebe ochutnat? Kdy nepřekročit výsostné území vašeho talíře radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Muži často uklidí lépe než ženy, přemýšlejí u toho logicky, říká majitelka úklidové firmy
Kdo umí, ten umí
-
Zajímavosti o hortenziích latnatých a návštěva zapuštěné zahrady
Zelené světy
-
Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu
Zápisník zahraničních zpravodajů