Kdo umí, ten umí
Zkusil to čtyřicetkrát, než to vyšlo. Student rozjel v Dašicích výrobu cideru
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nezralé tropické ovoce může být toxické. Nejlepší je podle pěstitelky sebrané ze země
Kdo umí, ten umí
-
Vaječný vyběhlík s jablky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Každá lahev je jedinečná. Ovoce proměňujeme na umělecké dílo, říká o výrobě cidre Jáchym Kliment
Dopolední Region
-
Pěstitelské pálenice v kraji začínají další sezónu pálení ovoce. Služba bude ale asi nejspíš dražší
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Rychlý koláč z jablek od Dagmar Reinbergerové vás nadchne svou chutí a vláčností
Pochoutkový rok
-
V Alpách hrají metanou - dříve využívali zamrzlá jezera a řeky, dnes můžou hrát celoročně v halách…
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů
Ve vlastní šťávě
-
Ovocnáři v Chelčicích rozšířili sady o pět hektarů. Začali pěstovat jablka na výrobu cideru
Zprávy z jižních Čech