Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Zpracované potraviny. Čím nahradit oblíbené chipsy?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
Co jsou zpracované a ultra-zpracované potraviny? Máme se jim vyhýbat? Má konzumace ultra-zpracovaných potravin souvislost s obezitou? Na co si dát pozor, když sáhneme po polotovaru? Existují vhodnější varianty oblíbených tyčinek? Jak jsou na tom různé doplňky pro sportovce, např. iontové nápoje nebo energetické tyčinky? Jak je to s přídatnými látkami, kterým se říká "éčka"? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Dieta je pomocník i škůdce
Co vás zajímá
-
Sacharidy v naší stravě; víte, k čemu slouží sacharidové vlny?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák
-
S hubnutím nespěchejte. Tělo bychom neměli vnímat jako problém, přibližuje výživová poradkyně
Host Lucie Výborné
-
Negativní kalorie. Mýtus, nebo účinný nástroj při hubnutí?
Encyklopedie Radiožurnálu