Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Sacharidy. Jak pracovat s chutí na sladké a které zdroje sacharidů jsou nejlepší?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
Jaké jsou vhodné zdroje sacharidů? Je nějaká denní doba, kdy je lepší se jich vyvarovat? Jak poznám, že jich jím příliš, nebo naopak málo? Jak pracovat s chutí na sladké? Jakých chyb se lidé nejčastěji dopouštějí? Co si myslet o nízkosacharidových dietách? Jaké jsou překvapivé zdroje cukru? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Andrea Jakešová, Tereza Bebarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Sacharidy v naší stravě; víte, k čemu slouží sacharidové vlny?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Že jsou sacharidy špatné, je pomluva. Vyberte si ty správné, doporučuje nutriční terapeutka
Náš host
-
Bramborák s lososem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kauza kutnohorské sekty. Jak společenství kolem usmrceného léčitele fungovalo?
Seriál Radiožurnálu
-
Jídlo může působit na lidskou psychiku jako lék nebo jed, upozorňuje odbornice na zdravou výživu
Host Dopoledního expresu