Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Sacharidy. Jak pracovat s chutí na sladké a které zdroje sacharidů jsou nejlepší?
Jezte, ať vám to sluší
![Cukr](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/50874e91a1cc129fb3c2875e35ad1ee1.jpg?h=b9af0d62&itok=BNu_9gMi)
Dvojka
Jaké jsou vhodné zdroje sacharidů? Je nějaká denní doba, kdy je lepší se jich vyvarovat? Jak poznám, že jich jím příliš, nebo naopak málo? Jak pracovat s chutí na sladké? Jakých chyb se lidé nejčastěji dopouštějí? Co si myslet o nízkosacharidových dietách? Jaké jsou překvapivé zdroje cukru? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Andrea Jakešová, Tereza Bebarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Cítíte se plní po malém jídle? Pozor na falešné signály, říká...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Co vás zajímá
-
Proč držíme diety? (1/4) Obezita a zdraví
Dokuseriál
-
Že jsou sacharidy špatné, je pomluva. Vyberte si ty správné, doporučuje nutriční terapeutka
Náš host
-
Jídlo a pití pro zahřátí těla i duše
Káva o čtvrté
-
Bramborák s lososem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kauza kutnohorské sekty. Jak společenství kolem usmrceného léčitele fungovalo?
Seriál Radiožurnálu