Host ve středu
Není na světě bylina, která by na něco nebyla, říká jihlavská bylinkářka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Vláknina. Proč je v našem jídelníčku důležitá?
Jezte, ať vám to sluší
-
Prof. MUDr. Jiří Beran vyvrací a uvádí na pravou míru mnoho omylů a mýtů ohledně virů i naší imunity
Radioporadna
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Jak porcovat a servírovat mazanec podle etikety? Rada Ladislava Špačka vás překvapí
Pochoutkový rok
-
Hledala jsem cestu k tomu, jak lidem pomoci, říká bylinkářka Podhorná o gemmoterapii
Hovory
-
Psychická odolnost se dá trénovat jako svaly. Jen je třeba opustit komfortní zónu, radí lékařka
Dva na Dvojce
-
Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech
Zálety Aleny Zárybnické
-
Nadějí pro pacienty s agresivním nádorem mozku by mohly být do budoucna nové léky
Věda Plus
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání
-
Slušný vychování: Výchovná facka neexistuje. Startuje série Slušný vychování
Houpačky