Ve vlastní šťávě
Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Zatímco v Česku se jaro a jeho plodiny zdají být nekonečně daleko, v Katalánsku už za sebou mají první zeleninový festival, oslavu jarní cibulky. Jakkoli nudně to zní, podle Huga Hromase se jedná o skvělou záminku pro výlet. Probrali jsme, proč je cibulka tak zásadní, že se na její oslavu sjede až 40 000 lidí, i jestli se podle něj dají definovat národní kuchyně.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Úkolem šéfkuchaře je všechny v podniku spojovat, aby byla show pro hosta hotová, říká kuchař Skopec
Ve vlastní šťávě
-
Michal Hugo Hromas: Kuchyni si vozí za autem a plánuje i pec. „Vaření na ohni není náročnější“
Blízká setkání
-
Banalita mě dřív urážela. Čím jsem starší, tím si jednoduchosti víc cením, říká kuchař Michal Hromas
Host Lucie Výborné
-
Mezi dvěma Kimy. Na studiích v KLDR
Radiokniha
-
Kuchař Hugo Hromas vaří na ohni i svíčkovou
Co vás zajímá
-
Včelaři. Jak soužití s hmyzem ovlivňuje lidský život
Radiodokument
-
Té noci pes neštěkal. Příběh mafiánského bosse z divokých devadesátek vypráví jeho manželka
Dokument
-
Miřenka Čechová: New York je město magorů
Četba s hvězdičkou
-
Indíra Gándhíová – populární, rozhodná, ale také nenáviděná. Říkalo se jí Železná lady Východu
Portréty
-
Brambory a zelé, živobytí celé? Venkovské půsty našich předků se neobešly bez sádla, říká etnolog
Leonardo Plus