Ve vlastní šťávě
Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Zatímco v Česku se jaro a jeho plodiny zdají být nekonečně daleko, v Katalánsku už za sebou mají první zeleninový festival, oslavu jarní cibulky. Jakkoli nudně to zní, podle Huga Hromase se jedná o skvělou záminku pro výlet. Probrali jsme, proč je cibulka tak zásadní, že se na její oslavu sjede až 40 000 lidí, i jestli se podle něj dají definovat národní kuchyně.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě
-
Týden očima Petra Schwarze: Tajnosti, co nejsou tajné a další mimořádnosti
Názory a argumenty
-
Na Žatecku je chmel doma. Můžete se o tom přesvědčit z...
Česko – země neznámá
-
Zprávy z jižních Čech
-
Michal Hugo Hromas: Kuchyni si vozí za autem a plánuje i pec. „Vaření na ohni není náročnější“
Blízká setkání
-
Na vídeňskou filharmonii zapomeňte. V Rakousku poslouchají...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Bolatičtí zahrádkáři se pochlubili úrodou. Letos se dařilo hlavně dýním
Křížem krajem
-
Eva Kadlčáková: Svátky
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Festival Banát není dokonalý ani vyšperkovaný, chceme zachovat autenticitu, vypráví organizátor
Host Radiožurnálu
-
V Červeném Kostelci nakouknete pod pokličku exotické kuchyně. Vaří tam kapverdské národní jídlo
Zprávy pro Královéhradecký kraj