Host Dopoledního expresu
Papiňák a pomalý hrnec jsou skvělými pomocníky, každý se ale hodí na něco jiného
Host Dopoledního expresu
Sever
Vrací se do módy poctivé pomalé vaření z kvalitních surovin? Nejen o tom se bavíme s učitelem technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě Romanem Sejvalem.
Lenka Šobová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Učitel technologie přípravy pokrmů o zeleninové kuchyni
Host Dopoledního expresu
-
Slováci vědí, ostatní jen tuší: nejsou halušky jako halušky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse
-
Salát z pečené červené řepy od Romana Janouška ochutnávala Vendula Svobodová
Pochoutky na talíři
-
Představujeme školy: Integrovaná střední škola technická a ekonomická v Sokolově
Odpolední host