Glosa dne aneb Co týden dal
Václav Souček: Co týden dal
Glosa dne aneb Co týden dal

Hradec Králové
29. týden tohoto roku; Medard se ještě zcela nevypršel, dny se začaly krátit, a do žní zbývá ještě pár hodin. Parlament se dvoukomorově odmlčí, začala „okurková sezóna“ - ale okurky jsou k mání ve fólii a neviditelná ruka trhu si je cení vysoko, stejně jako jiné zájmové potraviny.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Václav Souček: Řetěz
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Martin Horálek: O co jde v půstu
Glosa Plus
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Vezeme vám mléko! Vynikající nápad, jak dostat produkty z...
Glosa Pavla Maurera
-
Už je toho masopustu namále
Na pěknú notečku
-
Týden očima Petra Schwarze: Konce, začátky, začátky konce a dobrý čaj
Názory a argumenty
-
Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor
Pochoutkový rok
-
Služátecké posvícenské koláčky jsou velké třikrát tři centimetry a jsou plné másla
Příběhy z Vysočiny
-
Každý by měl na Tučný čtvrtek prý co nejvíce jíst a pít, aby potom byl po celý rok při pořádné síle
Zprávy pro Královéhradecký kraj