Nejvíce bílkovin v sobě ukrývají proteinové dezerty na bázi tvarohu | Shutterstock

V posledních letech se v regálech s mléčnými výrobky objevují produkty, které slibují vysoký obsah proteinů. Oblíbené jsou napříč všemi kategoriemi sportovců. Na co si ale při jejich konzumaci dát pozor? A dá se věřit etiketám? Organizace dTest otestovala 16 druhů jogurtů, pudingů a tvarohových dezertů s navýšeným obsahem bílkovin a posvítila si i na islandské skyry. Mimo jiné zjistila, že ne všechny výrobky obsahují to, co slibují.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová

Nejposlouchanější

Dva na Dvojce

Dva na Dvojce

Zajímavosti ze světa vědy, techniky, medicíny, biologie, historie nebo antropologie, postřehy a tipy známých osobností. Poradna s renomovanými odborníky a odbornicemi.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější