Dva na Dvojce
Proteinové mléčné výrobky cílí na sportující lidi. Dá se ale věřit etiketám? A co obsah cukru?
Dva na Dvojce
Dvojka
V posledních letech se v regálech s mléčnými výrobky objevují produkty, které slibují vysoký obsah proteinů. Oblíbené jsou napříč všemi kategoriemi sportovců. Na co si ale při jejich konzumaci dát pozor? A dá se věřit etiketám? Organizace dTest otestovala 16 druhů jogurtů, pudingů a tvarohových dezertů s navýšeným obsahem bílkovin a posvítila si i na islandské skyry. Mimo jiné zjistila, že ne všechny výrobky obsahují to, co slibují.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výrobky z kozího mléka? Ideální pro alergiky
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Bílkoviny v naší stravě
Co vás zajímá
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 15. 5. 2022
Pochoutkový rok
-
Pikantní fazole aneb zdravá luštěnina. Zeleninová pochoutka, kterou určitě ocení nejen vegetariáni
Vaříme s Habadějem
-
Rybí filety v jogurtu
Dobroty Dáši Kubíkové