Dva na Dvojce
Krovky jako vláknina, tělíčko jako zdroj kvalitních bílkovin. Konzumace hmyzu je bezpečná a zdraví prospěšná
Dva na Dvojce
Dvojka
Nenáročný na prostor i krmení, rychlá reprodukce, žádný odpad při zpracování. Stane se hmyz potravinou budoucnosti? Jaké benefity konzumace hmyzu přináší? A proč řetězové e-maily o hmyzu chovaném na jídlo lžou? Dezinformace přišli vyvrátit nezávislý novinář Jan Tuna a nutriční terapeutka Hana Střítecká.
Jiří Holoubek, Tereza Stýblová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Entomolog Petr Šípek v Klubu Rádia Junior
Klub Rádia Junior
-
I čmeláci vytvářejí med. Hybridní druhy ale do přírody nepatří, říká chovatel čmeláků Ondřej Hercog
On Air
-
Co s nevítaným hmyzem, který se nám chce doma zabydlet
Poradna
-
Která zvířata pomáhají hmyzu v opylování rostlin? Najdete mezi nimi netopýry i lemury
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Houbařská poradna
Co vás zajímá
-
Pavel Maurer ochutnal smaženého švába. Proč lituje, že...
Glosa Pavla Maurera
-
Kolik už jste dnes spolkli pavouků?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Pohádky pod vědeckým drobnohledem
Magazín Leonardo