Dva na Dvojce
Kapra s povidly a perníkem vytlačil ten smažený. Za tradicí štědrovečerního menu
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Předvánoční Kuchařské čarování – punč, cukroví a bramborový salát
Kuchařské čarování
-
Koláčky cukrové podle receptu z knihy Domácí cukrářství sester Versbachových z roku 1910
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá
-
Punčové řezy od Jitky Raušové
Pochoutkový rok
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Skořice: Proč nezkusit slanou variaci?
Abeceda potravin
-
Sami jsme původně ryby, přitom o nich moc nevíme. Proč jsou Češi tak fixováni na kapra?
Natura
-
Ke kynutému těstu musí mít člověk respekt, tvrdí Josef Maršálek
Dámská jízda
-
Hej Mistře. Jihočeské divadlo uvádí scénické zpracování Rybovy České mše vánoční
Mozaika