Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Používáte při vaření jalovec, nebo kardamom? Jak s nimi naložit, radí Iva Hüttnerová
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Rádio vašeho kraje
Naše babičky zpestřovaly jídla kořením odjakživa. Kupovaly ho na trzích nebo si sušily vlastní. Mezi nejoblíbenější patřil kmín, pepř a mletá červená paprika. Na tom se nic nemění ani dnes.
Iva Hüttnerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Používáte při vaření jalovec nebo kardamom? Pokud nevíte, jak s nimi naložit, poradí Iva Hüttnerová
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pečené plněné papriky se špenátem a ricottou opravdu nemají chybu. Zkuste je a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Pučálka
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Zapékané švestkové knedlíky se zálivkou podle Yvony Umlaufové
Pochoutkový rok
-
Glosa Pavla Maurera: I veverky mají svou hrdost a berou si...
Glosa Pavla Maurera