Dobroty Dáši Kubíkové
Mangold s vaječnou náplní
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Kdybychom se mohli přenést do středověku, abychom ochutnali jídla z tehdejší doby, možná bychom se divili! Žďárský kuchař Jan Novák nastudoval několik receptů z kuchyně řádu cisterciáků, aby je uvařil a nechal ochutnat nás, lidi z jednadvacátého století.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mangold s vaječnou náplní
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kuře se sladkou nádivkou podle receptáře farské kuchařky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jan Štěrba upekl jehněčí hřebínky s gratinovaným mělnickým...
Pochoutky na talíři
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Dokonalé pečené kuře na mrkvi podle 60 let starého receptu maminky Jiřiny Boučkové
Pochoutkový rok