Dobré dopoledne
Kdo dřív přijde, ten dřív bramborové pivo ochutná, láká na bystřické slavnosti pořadatel
Dobré dopoledne
Kdo dřív přijde, ten dřív bramborové pivo ochutná, láká na bystřické slavnosti pořadatel
Vysočina
Topinka s česnekem na ní bramborový tatarák. Soutěž ve škrábání brambor na čas a taky zemědělská olympiáda. A hlavně bramborové pivo láká do Bystřice nad Pernštejnem na víkend 19. a 20. září 2015. „Překvapíme i oči návštěvníků třeba bramborami fialové barvy. Hlavně jde ale o gastronomické slavnosti. K ochutnání budou připraveny desítky obvyklých pochoutek, třeba domácí hranolky oblíbené hlavně u dětí, ale i netradiční sladké bramborové dorty,“ řekl host Českého rozhlasu Region Pavel Pichler, pořadatel bystřických Slavností brambor.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jídlo se mi do života motá odmalička, říká foodbloggerka Petra Tajovsky Pospěchová
Dobré dopoledne
-
Banánová snídaně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tip Juliany Maškrtnice: Pro sladké zajděte do brněnské čokoládovny Choklid
Tip
-
Boží milosti od Lenky Lipčákové jsou boží a potěší nejen ve sváteční den
Pochoutkový rok
-
Zkuste letos s kraslicemi experimentovat, radí Monika Brýdová
Dámská jízda
-
Koledování v Podještědí
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Topolná voní po chlebu. Putování po kraji pokračuje v obci, jejíž výměnu povolil Jan Lucemburský
Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín