Dobrá rada
Kvásek doma udržuji už 25 let. Má sílu a je skvělý, říká výživová poradkyně a makrobiotička Dagmar Lužná
Dobrá rada
Olomouc
„Kvásek je základem pro spoustu receptů. Jeho složení je jednoduché, ale přitom umět si vypěstovat a udržet doma kvalitní kvásek, to chce chuť a odvahu,“ dodává Dagmar Lužná z Olomouce.
Zora Ježková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Výživová poradkyně před Vánocemi radí: Nepřejídejte se. Proč se po Štědrém dni méně přibírá?
Dobrá rada
-
Jahodová marmeláda jak ji připravovaly naše babičky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Sladký škvarkový závin s marmeládou od Dagmar Bílecké z Řepiště vás překvapí jednoduchostí i chutí
Pochoutkový rok
-
Švédský dort po česku. Pro sváteční dny jako dělaný
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Fimóza, ale i varikokéla a hypospádie – když se řeší, zkvalitní to život, míní dětští urologové
Apatyka
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Příprava kvasového chleba je zdlouhavá, ale upečený voní a chutná skvěle
Radioporadna
-
Marocké kuře. Exotika na vašem talíři se spoustou arabského koření spolu s nasládlou omáčkou a rýží
Vaříme s Habadějem
-
Dívky ho dostávaly jako věno. Co je to kvásek a jak o něj pečovat?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Foodblogerka Juliana Fischerová: O chlebový kvásek se musíte starat každý den
Blízká setkání