Dobrá rada
Kvásek doma udržuji už 25 let. Má sílu a je skvělý, říká výživová poradkyně a makrobiotička Dagmar Lužná
Dobrá rada
![žitný kvásek](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/61ad40c825d39ef5e2e98c9173cac9c0.jpg?h=8b7966f8&itok=znWbXXJw)
Olomouc
„Kvásek je základem pro spoustu receptů. Jeho složení je jednoduché, ale přitom umět si vypěstovat a udržet doma kvalitní kvásek, to chce chuť a odvahu,“ dodává Dagmar Lužná z Olomouce.
Zora Ježková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Výživová poradkyně před Vánocemi radí: Nepřejídejte se. Proč se po Štědrém dni méně přibírá?
Dobrá rada
-
Jahodová marmeláda jak ji připravovaly naše babičky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Sladký škvarkový závin s marmeládou od Dagmar Bílecké z Řepiště vás překvapí jednoduchostí i chutí
Pochoutkový rok
-
Švédský dort po česku. Pro sváteční dny jako dělaný
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Marocké kuře. Exotika na vašem talíři se spoustou arabského koření spolu s nasládlou omáčkou a rýží
Vaříme s Habadějem
-
Jak na přesolenou polévku a jak poznáte dobrou kávu?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Dobroty z naklíčených semínek, nejzdravější a nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Mongolský recept na angínu a chřipku
Dámská jízda