Dámská jízda
Pečená hrušková povidla. Hodí se na koláče i jen tak k namazání na chleba
Dámská jízda
České Budějovice
„U nás v rodině mají tradici pečená hrušková povidla. Moravská babička pekla frgály na každou slavnost a ty jsou s hruškovými povidly nejlepší,“ napsala Dana Vašková z Písecka. O svůj recept se podělila v pořadu Dámská jízda.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Štěpánská kachna s ořechovou nádivkou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jak zpracovat houby? Zkuste kyselé houbičky od babičky Justiny
Dámská jízda
-
Každý rok se sejde celá vesnice, všichni slaví, popíjejí a...
Křížem krajem
-
Čokoládová polévka a císařský dort. Kuriózní recepty přináší almanach Čechy – Morava – Vídeň
O knihách s knihovnicí
-
Když ve Washingtonu poznali podlužácký kroj, tak to byl úžasný pocit, vzpomíná Dagmar Benešová
Apetýt
-
Petra Špalková a její kulajda v Pochoutkách
Pochoutky na talíři
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Rozmanité pražské vinice: Vyšehrad
Mozaika
-
V domku v Dobroslavicích najdete stovky porcelánových panenek. Některé i pláčou nebo se smějí
Výlety