Blízká setkání
Druhů výrobků je dnes velké množství. „Jde o to, aby nás to nezahltilo a nezabilo,“ varuje designér Jiří Pelcl
Blízká setkání
Dvojka
Technologie se vyvíjejí obrovskou rychlostí a velkovýroba jede na plné obrátky. „Třeba technologie výroby nábytku. Stroj je dnes schopen mnoha operací a vyrobí to, co dřív bylo velmi drahé,“ poukazuje architekt a pedagog. Jak se proměnili studenti v běhu času? Co je dnes úkolem vyučujících? Je schopen ustoupit z estetické stránky na úkor funkčnosti výrobku? Jak vnímá prestižní ocenění Czech Grand Design? A co nabízí jeho kniha Jak se dělá design?
Vasil Fridrich
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Moderátor Žmolík provází Krajinou vína. „Slovenská Tokaj je jako naše Pálava. Je to báječný kraj“
Blízká setkání
-
Do Ypsilonky mě vždycky táhla skvělá parta lidí, ohlíží se herec Vacek. Divadlo slaví šedesátiny
Host Lucie Výborné
-
Pavlína Křivánková: Chalupa
Četba na pokračování
-
Strekovské víno si svou netradiční chutí získalo obdiv světových sommeliérů. Doma o něj zájem nemají
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zlata Adamovská: Zdědila jsem chuť k jídlu a smysl pro humor. Zbytek jsem si musela obstarat sama
Až na dřeň
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Tomáš Klus a jeho přátelé v Toboganu
Tobogan
-
Host: Klára Kollárová, národní sommelierka ČR
Noční Mikrofórum
-
„Odkud jsou děti? Přece z Vlašimi.“ Omeletky Haliny Pawlowské o mysli
Omeletky