Babské rady
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo aneb tady pomůže citron, ocet, ale i špetka soli
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Čerstvé nakrájené ovoce bohužel rychle podléhá oxidaci. Zhnědne a nevypadá lákavě. Jak zabránit hnědnutí rozkrojených jablek, hrušek a banánů? Tím nejznámějším způsobem je pokapání ploch řezu citronovou šťávou.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
S citronem uděláte spoustu parády: vyčistíte s ním kuchyňskou baterii a dodáte vitamíny nehtům
Babské rady
-
Ve vlastní šťávě: Jablka
Ve vlastní šťávě
-
Jak v srpnu provádět řez ovocných dřevin, kdy vysadit a jak množit jahodníky? Poradíme
Zahrádkářské tipy
-
Petr Borkovec: Georgíny
Ranní úvaha
-
Výživová poradna: jablka, hrušky, ořechy
Co vás zajímá
-
Co obsahuje více cukru? Jahody, nebo citrony? Odpověď vás překvapí
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Není banán, jako banán, říká Pavel Maurer. Dříve luxusní...
Glosa Pavla Maurera
-
Ovocnářská unie varuje, že v Česku dramaticky ubývá ovocných sadů
Pro a proti
-
Jahody jsou ovoce královské a ovoce lásky. Čas na tvarohové knedlíčky s omáčkou z jahod je tu
Vaříme s Habadějem