Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Rybízový koláč podle receptu z roku 1922
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Český ráj byl už na přelomu 19. a 20. století vyhledávaným místem „letních hostů“. Lákaly je tam nejen krásy přírody, ale i různé dobroty, jako třeba rybízový koláč. Jak ho připravovaly naše babičky, prozradí Jaroslav Hoření a Vladimíra Jakouběová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Borůvkový šnaps „lesňák" podle receptu z Podkrkonoší
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Do 12 jsem chtěl být vojákem, pak ale zapracovaly geny, vzpomíná Kuchař roku Lukáš Čížek
Setkání u mikrofonu
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování
-
„Je vždycky možné odpustit?“ Příběhy o křivdách a smiřování vypráví podcast Ridiny Ahmedové.
Odpustit?