Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Parma pečená s omáčkou podle Sandtnerové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
![Losos, ryba, citron](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03791354.jpeg?h=1c9b88c9&itok=Az8UJ9rM)
Liberec
Pro základní surovinu tohoto receptu se nevydáme za zahrádku, do sadu ani do lesa, ale k vodě. Budeme péct ryby. Vladimíra Jakouběová zalistovala v jedné ze starých kuchařek a vybrala parmu pečenou s omáčkou. Natáčel redaktor Jaroslav Hoření.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zavařený meloun podle receptu z roku 1886
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Prigožin hrál o svůj život. Zatím (asi) úspěšně, míní komentátor Mitrofanov
Osobnost Plus
-
Anglické listy: První dojmy
Střípky z archivu
-
Do 12 jsem chtěl být vojákem, pak ale zapracovaly geny, vzpomíná Kuchař roku Lukáš Čížek
Setkání u mikrofonu
-
Jaký poklad ukrývá kanadské Tečkované jezero? Využívali ho vojáci i původní obyvatelé
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Martha Elefteriadu: Českou scénu obohatila o řecké písně, tance i kuchyni
Alex a host
-
Zlínská vila cestovatele Miroslava Zikmunda
Víkendová příloha
-
Herečka Klára Issová: Klid pomáhá, tréma motivuje
Blízká setkání
-
Pustevny I. – historie
Mozaika