Liberec
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Brambory omyjeme, očistíme a uvaříme ve slupce ve vodě | Foto: Vladimír Malošík, Český rozhlas
Léto je časem cestování a na cesty se vydali i Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření. Cestují po kuchyních sousedních i vzdálených regionů. Tentokrát nás zavedou na Chodsko, kde se pekl z brambor a mouky rýpl.
Nejposlouchanější
Liberec

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy s chutí zkusí. S Vladimírou Jakouběovou, regionální sběratelkou receptů, se můžete inspirovat léty prověřenými recepty.
Více z pořadu
Nejposlouchanější
Ostatní také poslouchají
-
Drbáky z Pošumaví
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Přílohy ke grilovanému masu a dobroty z jahod
Kuchařské čarování
-
Italské rigatoni
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Lepší než medovník: Ořechový koláč od Jany Kolářové
Pochoutkový rok
-
Když přistávají hvězdy: Ředitel MFF Karlovy Vary Kryštof Mucha o kouzlu festivalu
Stříbrný vítr
-
Jahodové mýty: Nejsou to bobule, tekoucí voda jim škodí a pěstujeme je až od 19. století
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Jak se po porodu vrátit na ideální váhu? Odpovídá nutriční terapeutka Veronika Pourová
Jezte, ať vám to sluší
-
Vyvážená strava, letní dietní chyby a vliv výživy na zdraví
Lékárna
-
Kněz Marek Orko Vácha: Chcete být šťastní a zdraví? Dejte si pozor na to, o čem přemýšlíte
Hovory
-
Antivirus: Na WhatsAppu se šíří podvody. Telefonní číslo nevyplňujte, kamarádovi zavolejte
Antivirus