Apetýt
Proč je vaření trendy? Máme dostupné suroviny a lidé chtějí zážitek, myslí si kuchaři a manželé Rimplerovi
Apetýt
Brno
Šéfkuchař Jan Rimpler a jeho žena Kateřina díky vaření projeli svět. Dvojice spolu brzy oslaví společné čtvrtstoletí – zvládli i náročná stěhování za prací a nyní se naplno věnují kurzům ve škole vaření. „Udělat si dobý vývar nebo omáčku, to je naprostý základ,“ zdůrazňuje Jan Rimpler. Jak vzpomínají na éru, kdy se plavili a vařili na říčních lodích po Evropě? Co nejexotičtějšího ochutnali? A na který rodinný recept jsou náležitě pyšní? Poslechněte si Apetýt!
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Marek Janouch uvařil bramborové taštičky se špenátem a povidly, ochutnávala Chantal Poullain
Pochoutky na talíři
-
Víte, jak vyčistit skvrny nebo jak si poradit se škůdci?
Apetýt
-
Lokše s kachními játry. Vyzkoušejte recept Šárky Koprdové, který ocení celá rodina
Pochoutkový rok
-
Proč není mezi špičkovými šéfkuchaři více žen? Nad tím se...
Glosa Pavla Maurera
-
Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka
Ve vlastní šťávě
-
Otužování je radost. A umí i pomáhat, lákají na akci do Švihova otužilci z Chrudimska
Radioporadna
-
Kvalitní zeleninu v českých obchodech nekoupíte, myslí si Jana Riebe. Proto ji pěstuje sama
Zelené světy