Apetýt

Proč je vaření trendy? Máme dostupné suroviny a lidé chtějí zážitek, myslí si kuchaři a manželé Rimplerovi

Apetýt

Proč je vaření trendy? Máme dostupné suroviny a lidé chtějí zážitek, myslí si kuchaři a manželé Rimplerovi
Jan a Kateřina Rimplerovi

Brno

Šéfkuchař Jan Rimpler a jeho žena Kateřina díky vaření projeli svět. Dvojice spolu brzy oslaví společné čtvrtstoletí – zvládli i náročná stěhování za prací a nyní se naplno věnují kurzům ve škole vaření. „Udělat si dobý vývar nebo omáčku, to je naprostý základ,“ zdůrazňuje Jan Rimpler. Jak vzpomínají na éru, kdy se plavili a vařili na říčních lodích po Evropě? Co nejexotičtějšího ochutnali? A na který rodinný recept jsou náležitě pyšní? Poslechněte si Apetýt!
Jarka Vykoupilová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají