Ve vlastní šťávě
Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Lucie Rýzlerová kvůli pekařské brigádě během studia pedagogiky zcela změnila svoje zaměření. Po pečení kavárenských dortíků se nechala zaměstnat ve vyhlášeném řeznictví, pak v několika restauracích a nakonec se vrátila do kaváren pražírny Doubleshot, kde se snaží vařit co nejvíc beze zbytku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete, říká český majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu
Ve vlastní šťávě
-
Pralinky barvíme řepou nebo špenátem, v chuti to ale nepoznáte, usmívá se majitel čokoládovny
Host Lucie Výborné
-
Lukáš Hejlík uvařil dýňové risotto s parmezánem
Pochoutky na talíři
-
Otužování je radost. A umí i pomáhat, lákají na akci do Švihova otužilci z Chrudimska
Radioporadna
-
Proč je vaření trendy? Máme dostupné suroviny a lidé chtějí zážitek, myslí si manželé Rimplerovi
Apetýt
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte na výlet do Liberce, ochutnáte místní výběrovou kávu i domácí pečivo
Tip
-
Host: Ivana Hollanová, pekařka, cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Šetřit v podfinancovaném vysokém školství není úspora, ale sebepoškozování, říká děkanka
Ranní interview
-
Už po pár dnech low carb stravování cítíte změnu, říká jeho propagátorka Monika Dzingelová
Host Lenky Vahalové