Ve vlastní šťávě
Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Lucie Rýzlerová kvůli pekařské brigádě během studia pedagogiky zcela změnila svoje zaměření. Po pečení kavárenských dortíků se nechala zaměstnat ve vyhlášeném řeznictví, pak v několika restauracích a nakonec se vrátila do kaváren pražírny Doubleshot, kde se snaží vařit co nejvíc beze zbytku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Speciál Ve vlastní šťávě: o pečení chleba za studiovým pultem Radia Wave
Ve vlastní šťávě
-
Host: Katarina Emma Schapiro, koučka
Noční Mikrofórum
-
Schrödingerovy kočky, krysy a celebrity. Chorobopop ukazují jinou perspektivu popu i punku
Modeláři
-
Jiří Langmajer: Mnoho let jsem neuměl oddělit vlastní povahu od herectví, teď se o to snažím
Host Lucie Výborné
-
Vztahy matek a dcer: Jsou matky odpovědné za všechna trápení, která se nám dějí?
Diagnóza F
-
Kolínský gang. Neuvěřitelný příběh typického „delikventa“ konce 90. let a jeho kumpánů
Kriminálka
-
Scifi: Válka v nebi
Digitální spisovatel
-
Chladnokrevně. Motiv liberecké vraždy překvapil i zkušené kriminalisty
Historie českého zločinu
-
Sorrentino, Capote. Četba s hvězdičkou na Vltavě není vhodná pro děti, mladistvé a cudné
Četba s hvězdičkou