Zprávy pro Královéhradecký kraj
Dřív běžná věc, zajít na večeři a posedět s přáteli, začíná být problémem. Restaurací i hospod ubývá
Zprávy pro Královéhradecký kraj
Hradec Králové
Počty restaurací a hospod na Jičínsku a Trutnovsku se snižují. Někteří podnikatelé zavřeli své podniky kvůli navýšení energií a také surovin. Jiní zkrátili otevírací dobu a vaří třeba jen obědy. I nabídky jídel a pití už nejsou tak bohaté. Ožívat naopak začínají restaurace s podporou obcí.
Kateřina Kohoutová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hospody na vesnicích zejí prázdnotou. Po covidu přišlo zdražení energií a nákladů, lidé šetří
Zprávy z jižních Čech
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Provozovatelům restaurací se snižují výdělky. Těžší období ale většinu z nich teprve čeká
Zprávy ČRo Olomouc
-
PES vs gastrosektor: proč se hostinští bouří?
Vinohradská 12
-
Chybí turisté a lidé se bojí potkávat. Škoda, že jsme upustili od testování, říká zástupce hotelů
Dvacet minut Radiožurnálu
-
V Jirkově mají sklepení, kde rostou houby kloboukem dolů. Jde...
Česko – země neznámá