Zápisník zahraničních zpravodajů
Vyrábí se ze sladu, ale zraje jako šampaňské. V belgickém pivovaru mají řešení pro pivaře, kteří se na konci roku nechtějí vzdát bublinek
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Jeden belgický pivovar dokonce nechává své pivo dozrát přímo v Champagne pomocí tamních speciálních kvasnic. Výsledkem je tak doslova šampaňské pivo.
Filip Nerad
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zápisník Filipa Nerada
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Glosa Pavla Maurera
-
Pivní bratrstva i tripel. Obří belgická přehlídka nabízí...
Dnešní Plus
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Filip Nerad: V každém belgickém městě ochutnáte jiné pivo, nepřeberné množství stylů, druhů a chutí
Host ve studiu
-
Šampaňské. Symbol luxusu, který si oblíbil James Bond i Marylin Monroe
Příběhy z kalendáře
-
Původně renesanční parostrojní pivovar v Lobči je zachráněnou...
Česko – země neznámá
-
Východočeské výlety