Zápisník zahraničních zpravodajů
Turci mají o večerním mlsání jasno. Místo zmrzliny okurku, pak pichlavý citrón a mušlí, co hrdlo ráčí
Zápisník zahraničních zpravodajů
![Dobroty nabízené přímo na ulici k rušnému večernímu životu turecké Antalye neodmyslitelně patří](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03252902.jpeg?h=a1e1a043&itok=jwlTFSad)
Radiožurnál
Večerní procházka po tureckém městě může mít na svědomí tisíce kalorií navíc. Turci jsou gurmáni a rádi se nechávají obklopovat různými chuťovkami. Člověk tak při brouzdání městem natrefí na všechny chody, od předkrmu až po dezert. Čeká tu na vás plněné pečivo, sladkosti, voňavá káva i křupavá zelenina a exotické ovoce.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chalva – tak trochu jiný turecký med
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Krůtí guláš s červenou čočkou. Netradiční spojení chutí, kdo ale miluje hodně šťávy, bude nadšený
Vaříme s Habadějem
-
Přes čáru: Nemají co pít, kolabují horkem, umírají. Musíme dálkově převážet hospodářská zvířata?
Přes čáru
-
O místech blízkých i vzdálených. Příběhy zajímavých a výjimečných lidí
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Možná, že maďarský guláš byl původně turecký
Pochoutkový rok
-
E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera
-
Tomáš Doruška: Protestujícím Turkům jde o spravedlnost a...
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Turci jdou na krev – v chování i řízení aut, popisují cestovatelé zážitky z Turecka
Apetýt