Zápisník zahraničních zpravodajů

Do téhle špičkové restaurace můžete i v přezkáčích. A pozor na alkohol!

Zápisník zahraničních zpravodajů

Do téhle špičkové restaurace můžete i v přezkáčích. A pozor na alkohol!
Kuchařův pomocník mi právě ukázal denní menu: je na něm ragú z divočáka s preclíkovým knedlíkem nebo třeba humrová polévka s rajčatovým concassé

Radiožurnál

Vysoká kuchyně a lyžovačka, to už nejsou protichůdné pojmy. Zimní střediska v Alpách se snaží čím dál víc nabízet exkluzivní gastronomii i tam, kde si to dřív nikdo neuměl ani představit. Společně s námi se o tom přesvědčíte na stubaiském ledovci v Rakousku. Tamní restaurace ve výšce 3000 metrů nad mořem dostala už podruhé ocenění od prestižního kulinářského průvodce Gault Millau. I tak vás tam ale rádi přivítají v přezkáčích a lyžařské bundě.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají