Vybrali jsme pro vás
Běžný slunečnicový olej se na smažení nedoporučuje. Jak vybrat ten správný, poradí odborník
Vybrali jsme pro vás
![Smažení v oleji](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/c36e5bdf4522d0338538284d4453878c.jpg?h=9b84dfaf&itok=DO5ThErk)
Liberec
O slunečnicovém oleji se říká, že není vhodný na smažení. Je to pravda? A jak se vyznat v široké nabídce na pultech obchodů? Redaktorka Bára Kvapilová se ptala odborníka na testování potravin Jana Maryšky.
Barbora Kvapilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Herečka Vendula Příhodová s dcerkou uklízí tancem. „Snažím se být mámou na blbiny“
Blízká setkání
-
Mák: Hodí se do mnoha sladkostí
Na vidličce Romana Pauluse
-
Každé odlehčení jídelníčku nám prospěje, inspiraci hledejme...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Čím mohou klamat esenciální oleje? Opatrnost je dobrá, i když se tváří přirozeně, může jít o chemii
Radioporadna
-
Ve vlastní šťávě: Podle čeho vybírat olivový olej
Ve vlastní šťávě
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Kuře v podmáslí
Dobroty Dáši Kubíkové