Vaříme s Habadějem
Krémové těstoviny s mandlemi, žampióny a kuřecím plátkem. Italský kulinářský pozdrav na našem talíři
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Těstoviny jsou bezpochyby nejoblíbenějším jídlem, pokud chcete uvařit rychle a tak, aby si všichni pochutnali. Kromě balíčku těstovin navíc nepotřebujete příliš mnoho dalších surovin. Možná i naopak. A ty netradiční kombinace jsou často nejlepší!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Špenátové halušky s hovězím masem na hrášku a žampiónech. Slovenský poklad v netradiční úpravě
Vaříme s Habadějem
-
Kapří karbanátky
Vařte s námi
-
Panzanella. Recept Romana Pauluse na salát za hubičku ze starého pečiva
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Co uvařit z hub? Jihočeský hubník, hřibový nákyp, koláč i placky
Kuchařské čarování
-
Názvy z gastronomie: Co například u těstovin znamená „al dente“
Na vidličce Romana Pauluse
-
Jak zabránit škraloupům na pudinku nebo krému podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Glosa Václava Součka z 26.9.2009 - "Jako na talíři"
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Kuřecí supreme a ragú, karotkové pyré s čočkou a dýní, těstovina plněná hlívou ústřičnou,…
Náš host
-
Nebojte se hovězího masa!
Káva o čtvrté