Cit šikovných rukou při výrobě knedlíků žádný stroj nenahradí | Foto: Barbora Kvapilová, Český rozhlas

Jak uvařit dobrý knedlík? Šárka Stehlíková z Knedlíkárny nedaleko Sedlčan říká, že v jednoduchosti je síla. Není potřeba nic vymýšlet, naše babičky ty nejlepší postupy vymyslely už dávno. Za úspěchem knedlíků z Kosovy Hory jsou zkušené kuchařky, poctivá ruční práce a kvalitní suroviny.
Barbora Kvapilová

Nejposlouchanější

Střední Čechy

Více ze stanice
Středočeské příběhy

Středočeské příběhy

Zajímavé osobnosti, netradiční povolání, rekordy a úspěchy ze středních Čech a Prahy.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu