Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Medvědí česnek znaly už naše babičky, stejně jako přepuštěné máslo. Když se tyto dvě věci spojí v jednu, získáme vynikající pastu, která zachutnala i odborné komisi soutěže Výrobek roku Libereckého kraje.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
To nej z mléka: zrající ovčí sýr
Seriál týdne pod Ještědem
-
Nejlepší hovězí maso se šípkovou omáčkou od Heleny Shejbalové se rozpadá jako dort
Pochoutkový rok
-
Vysíláme živě z Domu vína v Jablonci nad Nisou
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Štrůdl s krůtími játry, medvědím česnekem a čubricou
Vařte s námi
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte na výlet do Liberce, ochutnáte místní výběrovou kávu i domácí pečivo
Tip
-
Perličkové vánoční ozdoby z Poniklé jsou světovým unikátem
Česko – země neznámá
-
Liebiegův palác v Liberci je vila ve stylu italských renesančních paláců. Plná technologií své doby
Výlety
-
Legenda na kolejích: Slovenská strela
Vlakem Libereckým krajem