Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Seriál týdne pod Ještědem
-
V restauraci si nikdy sami nebereme jídelní lístek. Podle etikety o vše žádáme personál
Návod na etiketu
-
V bačkorách se svátky neslaví, upozorňuje odbornice na etiketu a gastronomii Eva Filipová
Blízká setkání
-
Švédský stůl s širokou nabídkou hlavních jídel slaví letos 110. narozeniny
Pochoutkový rok
-
Václav Souček: Symboly
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Jiří Březina starší: Mobilní stigma
Rozhlasový sloupek
-
Ladislav Špaček: Jsme jediný národ, který sní oběd za deset minut. Ostatní sedí u stolu co nejdéle
Hovory
-
Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filozofii restaurace a tu se snažit přenést
Ve vlastní šťávě
-
Modeschau a Ninna Berger: útržky vzpomínek v textilu a textu
Modeschau