Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Sportovní rybář Vladimír Jiříček poradí, kdy pstruzi berou a kam bychom na ně měli jít, jaká rybářská technika je pro lov pstruhů nejvhodnější, zda bychom jako nástrahu používat něco živočišného a také jaká je aktuální platná nejmenší míra pstruha.
Iveta Kalátová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kde se u nás pstruzi vzali
Seriál týdne pod Ještědem
-
Nechutná, ale pomáhá. Čím nám prospívá rybí tuk a z kterých ryb je nejlepší?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jiří Marek z Písku musí v období těsně před koncem roku na ryby, i kdyby se dělo cokoli
Máme rádi zvířata
-
S akvaristou o tom, jak začít s chovem rybiček a na co si dávat pozor při nákupu akvária
Svět zvířat
-
Host: Jan Bubeník, rybář
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Důležitost ryb v našem jídelníčku neberte na lehkou váhu
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Postarejte se po zimě o zahradní jezírko
Co vás zajímá
-
DTest: Tuňáka v konzervě se bát nemusíte. Rtuť se nenašla. Uvážlivým výběrem navíc ochráníte delfíny
Dva na Dvojce
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok