Seriál Radiožurnálu
Radiožurnál
Onemocnění covid-19 se mu osobně sice vyhnulo, přesto s dopady pandemie bojuje Adam Robenek každý den. Vlastní totiž malé bistro v Kladně, podniká tak v odvětví, na které výrazně dopadla protiepidemická opatření. Razí ale heslo, že jíst se bude vždycky, a proto se o budoucnost svého byznysu nebojí. „Rok s covidem byl jako na houpačce, ale v podstatě dobrej,“ říká.
Tomáš Lysoněk
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ztratili jste čich? Růže, hřebíček, eukalyptus a citrón vám ho vrátí
Radioporadna
-
Čínská chřipka, jihoafrická mutace. Opusťme slova, která vyvolávají nenávist
Prolomit vlny
-
Libor Grubhoffer: Mnozí původci nemocí mění svůj kabát. Vývoj vakcín je tak velmi obtížný
Jak to vidí...
-
Nezbývá než věřit, že se Vojtěch poučil, musíme ho kontrolovat, míní šéf lékařských odborů Engel
Pro a proti
-
Hybridní imunita: Prodělaný covid a k tomu očkování je nejúčinnější ochranou i proti mutacím viru
Reportáže Radiožurnálu
-
Parky jako oáza v čase koronavirové krize. Newyorčané se vracejí ke grilování i joggingu
Seriál Radiožurnálu